divendres, 8 d’abril del 2016

'David Gálvez recull els articles d'opinió del personatge fictici Arseni Sugranyes en un llibre' (AndorraTV)



Arseni Sugranyes va néixer per escriure al diari "Bon Dia". Darrere d'aquest personatge fictici, manllevat d´un article del seu col·lega de professió Albert Villaró, hi trobem David Gálvez. Explica que "el personatge me'l serveix en safata l'Albert Villaró, que s'inventa un articulista escriptor andorrà, crea un personatge i jo li demano si el puc desenvolupar".

I d´aquesta manera Gálvez ens presenta un recull d´articles d´aquest personatge entre els anys 2006 i 2013, una manera de barrejar realitat i ficció del que s´explica i el qui realment ho explica. Considera que "si el que diu és interessant, potser el nom és el de menys".

En aquest llibre, d'Editorial Andorra, hi trobarem el retrat de la realitat andorrana amb crítiques que l´han marcat.Posa com exemple el cas "d'aquell nano que van matar a patades de manera molt violenta fa uns anys" en un text que per ell ha esdevingut "el més important de tots perquè parla d'un fet tràgic que no entenc com no va convulsionar la societat".

Arseni Sugranyes o David Gálvez. Demà será el moment de les presentacions públiques, a la sala d´actes de la Llacuna a les 20h.

Informa: Rosa Alberch Imatge: Meri Bellosta