dijous, 28 de setembre del 2017

'Arnes': propaganda activada

Cinc històries sobre assassins,
 explicades per ells mateixos.

Arnes és un recull d’històries que podrien ser els cinc costats d’un pentàgon. Totes se submergeixen en els aiguamolls psicològics d’un assassí, però cadascuna ho fa amb una òptica diferent, des de la reconstrucció documental al relat fantàstic, des de la visió mítica al realisme més despullat. Sense fer diferències entre personatges històrics i ficticis, David Gàlvez fa servir totes les tècniques narratives que té a l’abast per ficar-nos dins la ment d’uns protagonistes obsessionats a realitzar allò que atorga un sentit a les seves vides, cinc individus que, en certa manera, són víctimes de les seves pròpies obsessions.

Amb la seva tercera obra de ficció, l’escriptor andorrà David Gálvez es consolida com una de les veus més inquietes i alhora sòlides de la narrativa catalana actual, combinant la perícia estilística que va enlluernar la crítica a Cartes mortes, amb la imaginació que va fer les delícies dels lectors aRes no és real.
Arnes, Galvez sintetitza el seu univers literari per fer un pas endavant, així teixeix una obra exquisida i corprenedora, d’un autor que no para de créixer.



ISBN: 978-84-947258-5-2
Mides: 115 x 180 mm
Pàgines: 237
Preu: 15 euros

Data de llançament
2-O
Twitter
Facebook
Instagram
Website
Email
Copyright © 2017 Editorial Males Herbes, Tots els drets reservats.
Si reps aquest email és perquè t'agrada llegir.

La nostra adreça de mailing és:
Editorial Males Herbes
Guilleries,26
BarcelonaCatalunya 08012